cms-infoServiciile oferite de compania DAW BENȚA prin intermediul magazinelor Caparol Center şi Showroom-urile partenerilor săi au evoluat de-a lungul anilor, de la colorarea computerizată şi prezentarea de produse noi, la asistenţă la lucrări sau înscrierea meseriaşilor în programele de instruire complexă, teoretică şi practică, desfăşurate la Centru de Training CAPAROL din Târgu Mureş și București, sau în țară, împreună cu partenerii locali. Din anul 2012, echipa Caparol a pus bazele Comunităţii Profesioniştilor Caparol din România, la care s-au alăturat peste 900 de meşteri din toată ţara, timp în care am transferat către membrii Clubului Caparol cunoştinţele şi experienţa Grupului DAW Germania, proprietarul brandului Caparol, a cărui istoric în domeniul vopselelor începe încă din 1895, odată cu inventarea primei vopsele de dispersie. Am avut bucuria să oferim, în aceşti 5 ani de activitate, premii consistente şi am venit în ajutorul membrilor cu soluţii practice.

Clubul Caparol ofera ocazia de a continua colaborarea cu dvs., exprimând totodată un angajament de consolidare al acestei colaborări pentru viitor printr-un parteneriat care duce mai departe garanția unei calități incontestabile, a unei palete de servicii și suport tehnic consistent.

Continuăm împreună în Clubul Caparol, cu beneficii şi premii substanţiale, acest angajament al calităţii Caparol în România.

Vă invităm să vă alăturaţi şi dumneavoastră acestei Comunităţi a Profesioniştilor Caparol

Iata care sunt cele mai noi produse din gama noastra

 

Descopera aici inovatiile Caparol, culori in trend, tehnici creative pentru interior, produse clasice intr-o noua aplicare dar si alte noutati pregatite special pentru a-ti usura munca.

Afla primul de cele mai bune oferte la produsele Caparol

 

Beneficiaza de promotiile produselor Caparol in magazinele distribuitorilor, acumuleaza astfel mai multe puncte si bucura-te acum de si mai multe premii.

 

Acceseaza acum colectia "Info Caparol Club" si afla totul despre produsele care te intereseaza

 

Comunitatea profesionistilor Caparol va ofera informatii tehnice pretioase gata de pus in practica in munca ta de zi cu zi.Profita acum de acest beneficiu!